Canvaskleed bobbels er uit

Als je canvaskleed of tapijt bobbels heeft is dit waarschijnlijk omdat er vocht in is getrokken. Maar het kan ook gewoon door gebruik komen, dat er lucht onder komt, of dat het kleed wegslipt. Maar hoe krijg je ze er uit?

vloerkleed weer recht krijgen

Hoe voorkom je bobbels in een canvaskleed?

Het kan zijn dat de hobbels en bobbels in je kleed veroorzaakt worden door gebruik en door er over heen te lopen, dat het kleed simpelweg verschuift en niet meer terug schuift. In dit geval kan een antislip onderkleed wonderen doen.

Een antisleep onderkleed kan ook nog eens helpen bij omkrullende tapijthoeken. In dit artikel lees je meer over omkrullende tapijt rechtmaken.

Is het canvaskleed nat geworden? Dan wil het nog wel eens werken om de rest van het kleed ook vochtig te maken en vervolgens plat neer te leggen; dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen met een stoomreiniger of met bijvoorbeeld een tapijtreiniger (bijvoorbeeld deze). Je kan tapijtreinigers ook huren.

Oplossingen en tips om bobbels uit je canvaskleed te krijgen.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment