Vette keukenkastjes schoonmaken

Je vette keukenkastjes schoonmaken? Wat is de beste / makkelijkste manier om je keukenkastjes schoon te maken?

Hoe reinig ik mijn vette keukenkastjes?

De keukenkastjes ontvetten en schoonmaken is een rotklus, maar moet soms gewoon echt even gebeuren. Wat zijn de beste middelen die je helpen bij het schoon krijgen en ontvetten van je keukenkastjes? De meest gebruikte natuurlijke middeltjes zijn onder anderen:

  • Soda
  • Groene zeep
  • Schoonmaakazijn

De makkelijkste manier is wat ons betreft om onverdunde: doe onverdunde azijn in een plantenspuit te doen en met deze sprayfles de vette keukenkastjes in te spuiten en even in te laten trekken. Na 5 a 10 minuten intrekken kan je het afnemen met een enigszins vochtige doek.

Vervolgens kan je het hierna voor de zekerheid nog een keer afnemen met wat keukenpapier en dan zou het grootste deel van de viezigheid en vettigheid verdwenen moeten zijn.

Gebruik je soda of groene zip? Mix het dan met wat water en maak er een sopje van en probeer daarmee het vet te verwijderen.

Meer oplossingen en tips over vette keukenkastjes schoonmaken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment