Grasvlekken Verwijderen

Handige tip voor het verwijderen van groene vlekken van gras uit kleding. Met mooi weer is er voor de kids niets leuker dan lekker buiten spelen en ravotten in het gras. Heerlijk toch? Maar dan… die vreselijke groene grasvlekken! Hoe verwijder je een grasvlek?

Hoe verwijder je grasvlekken uit kleding?

gras vlekken
Gras kan ook vervelende vlekken doen ontstaan

De grasvlek nat maken en insmeren met afwasmiddel, even laten inwerken en dan zo de wasmachine in met een schepje Vanish. In 90% van de gevallen zal de vlek verdwenen zijn, lukt het alsnog niet? Probeer dan onderstaande tips:

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Nat maken groen zeep er op wrijven je ziet het verdwijnen. Daarna nog wat groene zeep erop smeren en in de wasmachine.
  • Bij grasvlekken in kleding kun je sunlight-zeep gebruikten. Om de grasvlek te verwijderen eerst de broek nat maken en vervolgens met de zeep flink inwrijven. Daarna gewoon in de was.

Vlekken Verwijderaars van hoge kwaliteit

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Oplossingen en tips voor het verwijderen van grasvlekken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment