Vlekken Diversen

vlekken verwijderen

Vlekken Verwijderen

10 Zeer sterke tips voor het verwijderen van vlekken

  1. Veel vlekken kan je verwijderen door een lauw sopje met biotex te maken, daar het product in te doen en even te wachten. Voor vrijwel alle vlekken op kleren of textiel werkt dit goed.
  2. Tegenwoordig zijn er voor allerlei vlekken specialistische middeltjes op de markt. Deze zijn vaak iets duurder maar doen het werk wel goed, soms zelfs vele malen beter dan de ouderwetsere oplossingen die ook soms een goede oplossing bieden.
  3. Kledingvlekken hebben vaak andere oplossingen dan vlekken op een harde ondergrond.
  4. Wat spannendere oplossingen die vaak ook het oorspronkelijke product kunnen beschadigen zijn chloor, nagellakremover en wasbenzine.
  5. Als je vlekken wilt verwijderen ga dan nooit direct heel hard wrijven. Vrijwel in alle gevallen is het beter om eerst wat te deppen.
  6. Pas op voor schuursponsjes, soms lijkt het erop dat deze de vlek wegnemen, maar eindig je met onherstelbare ‘schuur' schade als alles opdroogt.
  7. Vlekken op natuursteen en marmer en dergelijke vragen vaak voor specialisten, dit is vaak zelf niet zomaar op te lossen. Maak ook hier zelf geen fouten: problemen met natuursteen zijn niet op te lossen als je het verkeerde middeltje gebruikt.
  8. Ga niet zonder informatie direct aan de slag. Veel van de oer oude oma's tips zijn niet meer zo goed en gebruikelijk.
  9. In sommige gevallen moet je eerst op een klein plekje in een hoekje testen of de vlekbehandelaar niet de normale ondergrond beschadigt.
  10. Behandel vlekken snel, niets is erger dan een vlek die volledig is ingetrokken.

Succes met het vlekken verwijderen!

Vlekken Verwijderen: Alle tips uitgewerkt

Mis je een vlek? Laat het ons weten, dan voegen we deze toe!

Wij waarderen het enorm als onze bezoekers ook reacties achter laten! Met deze reacties kunnen wij onze artikelen verbeteren en onze tips waar nodig versterken! Ga direct door naar onze artikelen binnen deze categorie: