Spaghettisaus Vlekken

In dit artikel kan je de beste (goedkope) oplossingen vinden indien er onverhoopt spaghetti vlekken op jouw kleding terecht komen. 

Hoe krijg ik spaghettisaus vlekken uit mijn kleding?

spaghetti vlekken
Spaghetti kan nare vlekken veroorzaken

Tomatenpuree of tomatensap kun je verwijderen door het met lauw water uit te spoelen. Of zet het twee tot drie uur in een lauw sopje van biotex, daarna spoelen, en gewoon wassen. Op deze manier verdwijnt de vlek ook.

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Een goede manier is om de kleding nat in de zon te laten bleken. Dan zijn deze vlekken er in twee uur uit. Wel moet het dan zonnig zijn. 
  • Indien je een  citroentje in huis hebt: je weet wel waar de (over)grootouders zich moesten mee behelpen? Een citroen werkt prima, haalt zelfs smeerolievlekken ed. uit kleding. Kledingstuk nat maken op vervuilde plaats, goed met citroentje erover en gewoon wassen. Trouwens, citroentje kost een schijntje en werkt tot nader order voor mij beter dan die chemische spullen.

Vlekken Verwijderaars van Hoge Kwaliteit voor Shaghettivlekken

Voor het verwijderen van vlekken zijn er verschillende specialistische producten online te verkrijgen. Wij hebben de beste algemene vlekken verwijderaars op een rij gezet:

Oplossingen en tips voor Spaghetti en tomaten vlekken?

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment