Zanderige Vaatwas

AAAAAAAAAAAAAAH! Een zanderige Vaatwas. De horror onder de schoonmaak guru's. Lees wat de experts doen tegen deze zanderigheid en ga level up met uw vaatwas skills!

Hoe voorkom ik zanderige vaatwas?

Zanderige Vaatwasser
Zanderige en Vieze Vaatwasser

Zeefjes eruit halen; het gat vullen met ene sodaoplossing; dit een nacht laten staan en dan de machine een keer leeg laten draaien. Dan is ie weer volledig gereinigd; dit elke 2 maanden een keer herhalen; werkt perfect.

Andere manieren om dit probleem op te lossen

  • Dit probleempje heb ik ook gehad ik had toen zout van een goedkoop merk en toen kreeg ik ook die rare dingen en nu gebruik ik zout van sun en heb nergens meer last van hopelijk helpt dit ook voor jou!
  • De soda even oplossen in kokend water en dat erin gieten; geen causic soda gebruiken, maar de gewone simpele soda; kost ook bijna niets.Ik had dit ook wel eens met mijn vaatwasser en toen bleek dat de aardappelresten uit de pan en van de borden de boosdoener was. Nu spoel ik de aardappelpan en borden even af en heb geen problemen meer. Ik gebruik ook los poeder, glansspoelmiddel en zout. Eens in de zoveel tijd maak ik de filters schoon en gebruik ik een machinereiniger.

Meer oplossingen en tips over een zanderige vaat.

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoud problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

  • Esther

    18 november 2020

    Gewoon wat vaatwasser zout toevoegen toch

    Reply

Leave a Comment