Pijnlijke Strepen Laarzen

Bij nieuwe schoenen kan het nogal eens gebeuren dat ze op het begin niet zo lekker of onprettig zitten. Maar wat kan je hier tegen doen? Hoe voorkom je pijnlijke plekken door je nieuwe schoenen of laarzen?

Hoe voorkom je pijnlijke plekken door nieuwe schoenen of laarsjes

soepel suede leer

Vaak lost het probleem van pijnlijke plekken bij nieuwe schoenen zich vanzelf op: leer gaat zich bijvoorbeeld vanzelf naar jouw been en voet vormen, tenzij de schoen echt te klein of te krap is. Maar je wil natuurlijk wel een oplossing voor het moment dat de schoenen nog wel pijnlijk zijn / pijnlijke plekken veroorzaken.

Tips om pijnlijke plekken door nieuwe schoenen of laarsjes te voorkomen

  • Sokken of panty kousjes aandoen die net boven de rand van je laarzen uitkomen.
  • Zijn het leren laarsjes? Een goede schoenenwinkel/schoenmaker kan dan de randen wel eens soepel maken door er met een hamertje op te kloppen.
  • De randen zijn vaak soepeler te krijgen door gebruik of door er zelf bv met een klein hamertje op te slaan of er op een andere manier wat druk op uit te oefenen.

Oplossingen en tips tegen pijnlijke plekken door je schoenen / laarzen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment