Azijn Natuurstenen Vloer

Dit moet je doen als schoonmaakazijn op natuursteen terecht komt. Plus daarbij nog meer oplossingen voor azijnvlekken op natuursteen verwijderen. 

Schoonmaakazijn vlek op natuurstenen vloer - wat kan ik er tegen doen?

steen
Vlekken op Hardsteen zijn moeilijk te verwijderen

De azijnvlekken op natuursteen verwijderen doe je door deze ruim in te wrijven met zonnebloemolie met keukenpapier. Alle gebleekte vlekken zie je direct donker worden en de steen glanst weer! 

Andere informatie rondom dit probleem

  • Overweeg een professioneel reinigingsmiddel als Zeep voor Natuursteen.
  • Azijn, en zeker schoonmaakazijn, is zuur en dat lost kalk op. In natuursteen zit (afhankelijk van de soort steen) kalk, en die is dus verdwenen. Weinig meer aan te doen.
  • Heel de steen stevig inwrijven met olie en een nachtje laten intrekken en de dag erna opblinken. Je zal misschien nog wel iets zien, maar de steen zou terug donker moeten zijn.

Pinterest

Vind je deze pagina handig? Klik op de afbeelding en voeg deze toe aan een Pinterest board zodat je er later nog wat aan hebt! 

Volg ons ook!

Als je ons volgt, zul je regelmatig dit soort handige tips voorbij zien komen op Pinterest.

Dat is nog eens leuk hè!?

Oplossingen en tips voor azijnvlekken op natuursteen

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

1 Comment

  • Patrick Jacobs

    15 januari 2021

    Iemand ervaring met Zeep voor natuursteen? Ik twijfel of dit wel echt een oplossing is en uiteindelijk het probleem niet alleen maar erger maakt.

    Reply

Leave a Comment