Verfvlekken Verwijderen

Verfvlekken verwijderen vereist directe actie! In deze tip lees je hoe je de verfvlek het beste kunt verwijderen.

Hoe kan ik verfvlekken het beste verwijderen?

verfvlekken
Elke verfvlek kent zijn unieke aanpak, lees onze verfvlekken tips!

Onderstaand een opsomming van de tips die onze leden hebben aangedragen voor specifieke situaties:

Nagellakremover (Yvette)

Verfvlekken zijn te verwijderen met nagellakremover! Ook al zijn ze al ingedroogd. De verf die ik weggekregen heb is verf voor buiten. (redactie: waarschijnlijk verf op waterbasis)

” Ik had per ongeluk bruine haarverf op een witte muur gespat. De horror! Het ging er niet af met water en zeep. Toen heb ik nagellak remover geprobeerd. Een beetje nagellak remover op een tissue en zachtjes wrijven en het ging er gelijk af! Wat een opluchting. 🙂 Super bedankt voor de tip!

Verfvlekken op een tegelvloer (Lianne)

Verfvlekken op een tegelvloer verwijder je snel en gemakkelijk met wat water en een metalen (pan)spons.

Verf in je haar (Sophietje)

Sophietje geeft aan dat bij verf in je haar insmeren met Boter helpt. Geen idee of dit werkt, maar in het onfortuinlijke geval dat je verf in je haar hebt is het het proberen waard. En als het lukt laat het dan even weten aan ons.

Oude verfvlekken verwijderen (Christa)

Het verwijderen van oude verfvlekken is bijzonder lastig en komt vaak neer op afkrabben bij harde ondergrond. In kleding is dit niet mogelijk en kan de volgende tip helpen. Smeer de vlek eerst in met groene zeep. Poets de vlek er vervolgens uit met wasbenzine.

Haarverf van deur verwijderen (Marije)

Haarverf op een lichte deur kun je verwijderen met Vanish Oxi Action. Maak een papje van Vanish Oxi Action met een beetje water. Daarna een dikke laag op de vlek op de deur doen. Dit minstens een half uur in laten werken. Daarna verwijderen en nogmaals herhalen.

Meer informatie over het verwijderen van lastige verfvlekken

In onze reacties vind je vaak meer mogelijke oplossingen om jouw huishoudelijke problemen te verhelpen. Heb je zelf een goede tip of ervaring? Deel deze dan zeker even met anderen op Huishoudplaza!

Leave a Comment