Vloeren en Kleden Schoonmaken

vloer en vloerkleden

Gemorst op vloer of tapijt? Zo pak je de vlekken aan

Als je iets omstoot, is er een grote kans dat dit ook op het tapijt, vloerkleed, houten vloer of natuurstenen vloer terecht komt. In deze sectie vindt je diverse oplossingen voor verschillende type vloeren. Als je op zoek bent naar hoe je vlekken op hout moet verwijderen (bijvooreeld van een tafel of kastje), dan kun je ook in onze vlekken op hout sectie kijken. 

Vlekken op Vloerbedekking of Vloerkleed 

Je neemt een lege sproeifles (bijv van glassex) en maakt een oplossing van schoon water en een beetje wasverzachter. Dat doe je in de fles. Hiermee benevel je de vloerbedekking. Dit kun je ook toepassen op vloerkleden / tapijt.

Let op: reinig de vloerbedekking of het kleed ’s avonds, want dan heeft het rustig de tijd om in te trekken. En maak het niet te nat, want het moet de volgende dag wel droog zijn voordat dat je gezin opstaat. Anders heeft het geen zin gehad.

Alle Artikelen

Wij waarderen het enorm als onze bezoekers ook reacties achter laten! Met deze reacties kunnen wij onze artikelen verbeteren en onze tips waar nodig versterken! Ga direct door naar onze artikelen binnen deze categorie: