Volg ons via
 
 

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara | Recept voor spaghetti met spekblokjes en kaas.

Ingrediënten

250 gr. spaghetti
zout en versgemalen peper
100 gr.ontbijtspek in blokjes
1 ei
1/8 ltr.slagroom
50 gr. geraspte oude Goudse kaas 

Bereidingswijze

Kook de spaghetti beetgaar in ruim kokend water met zout. Bak intussen de spekblokjes in een droge koekenpan zachtjes krokant uit. Laat de spekjes uitlekken op keukenpapier. 

Klop het ei met de slagroom los en roer er 2 el kaas door. Laat de spaghetti goed uitlekken in een vergiet en doe de pasta terug in de hete pan; roer het roommengsel en de spekjes door de pasta en blijf roeren tot alles door en door heet is. 

Breng de spaghetti op smaak met peper en serveer direct met de rest van de kaas. 

Lekker met een tomatensalade.

Dit recept is voor 2 personen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 2545
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
spaghetti alla carbonara, spaghetti recept, recept pasta, spek, spaghetti met spek