Volg ons via
 
 

Stoofpotje

Hier vind je een recept voor een heerlijk stoofpotje.

Ingrediënten voor een stoofpotje:
500 gr. magere riblappen in stukjes,
drie rode paprika’s,
een winterwortel,
een bakje champignons (kleintjes)
1 kg. aardappels in blokjes,
een ui,
2 preien,
2 teentjes knoflook,
een drupje chilisaus,
een eetlepel mosterd
een flesje abdijbier.

Bereidingswijze:
Riblappen en paprika in een pan en opzetten op heel zacht vuur (petroliestel) en uurtje laten sudderen. Eventueel een klein beetje water toevoegen, als het dreigt aan te bakken. Wortel (plakjes), ui (grof gesneden), champignons (heel zonder steeltjes) knoflook, mosterd en chilisaus toevoegen, flesje bier erbij en nog een dik uur laten sudderen. Aardappels en prei (ringen) toevoegen en nog een (half) uurtje laten meesudderen. Naar smaak kruiden, dus onderweg regelmatig proeven.

Lekkere maaltijd!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 03-10-2006
Hits: 18553
Categorie: 
Rundvlees gerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
stoofpot, rundvlees, riblappen, paprika, wortel, champignon, aardappel, prei, knoflook, chilisaus, mosterd, abdijbier