Volg ons via
 
 

Hangop

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor Hangop:
2 liter magere yoghurt
1 blikje mandarijntjes
Suiker
Theedoek
Vergiet

Bereiden:
Leg de theedoek in een vergiet, schenk de yoghurt erin, knoop de theedoek dicht en hang hem aan de kraan zodat het vocht eruit drupt. Een dag en nacht laten hangen.

De hangop uit de theedoek schrapen en in een kom doen. Blik mandarijntjes openmaken en sap en mandarijntjes scheiden. Roer nu suiker naar smaak door de hangop. Maak de hangop eventueel iets vloeibaarder met de sap van de mandarijntjes (zoals dikke kwark) en roer op het laatst de mandarijntjes erdoor.

Met dank aan Quattro

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 17-03-2007
Hits: 3037
Categorie: 
Desserts
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
yoghurt, mandarijn, kwark