Volg ons via
 
 

Sole Picasso - tong met vruchtjes en gember

Sole Picasso | vis recept voor tong met vruchtjes en gember

Sole Picasso, oftewel te tong van Picasso. Een vis recept voor tong met vruchtjes en gember.

Bereidingswijze

Vers fruit snijden, bijvoorbeeld banaan, appel, ananas, papaya, meloen, mandarijn, kiwi (let op de kleurtjes).

Eerst de vis (origineel tong, maar gezien de prijs is slibtong een goed alternatief) bakken in de koekenpan, vis eruit halen en warm houden op een aparte schaal. In het bakvet (eventueel een beetje aanvullen) het verse fruit bakken met flink wat gembersiroop. Verse gember kan natuurlijk ook.

Met dank aan Joke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 08-09-2007
Hits: 8662
Categorie: 
Vis recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
sole picasso, tong met vruchtjes, slibtong, gember, gembersiroop, recept tong, vis recept