Volg ons via
 
 

Gehaktbrood met Danablu en spek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gehakttaart met Danablu en spek

Ingrediënten:

2 takjes verse peterselie
1 ui
600 gram rundergehakt
1,5 eetlepel bouillonpoeder
1 theelepel witte peper
1 theelepel ansjovispasta (tube)
4 eetlepels paneermeel
2 eieren
50 gram gepelde walnoten
50 gram Danablu (blauwe kaas)
4 plakjes diepvries bladerdeeg
100 gram gesneden katenspek

Voorbereiden:
- Oven voorverwarmen op 200 graden
- Peterselie fijn knippen
- Ui snipperen
- Mengen: gehakt, ui, peterselie, bouillonpoeder, peper, ansjovispasta, paneermeel en eieren.
- Danablu verkruimelen en mengen met grof gehakte walnoten (6 halve walnoten achterhouden voor garnering)

Bereiden:
- Bodem van een springvorm bekleden met katenspek
- Helft van het gehaktmengsel erover verdelen
- Kaas-walnotenmengsel erover
- Rest van het gehaktmengsel erover
- Afdekken met het bladerdeeg en wat aandrukken
- Taart in ongeveer 50 minuten gaar bakken in het midden van de oven.

Uit de oven nemen, plat bord op de vorm leggen en alles omkeren.

Garneren met de achtergehouden walnoten.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-09-2008
Hits: 2805
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
springvorm, oven, walnoten, bladerdeeg, katenspek