Volg ons via
 
 

Gehaktbrood à la Maria

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gehaktbrood à la Maria

Druk in een ovenvast schaaltje wat rundergehakt met zout samen.
Aan de bovenkant steek je wat laurierblaadjes, peperkorrels en evt. wat kruidnageltjes.
Je giet er wat (rode-wijn-) azijn op en laat het een uur in de oven op 150 graden gaar worden. Je kunt het daarna in schijven snijden en bij het eten doen.

Met dank aan Maria50Plus

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 05-07-2007
Hits: 2767
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
oven, ovenvaste schaal, rundergehakt