Volg ons via
 
 

Kippenleverpate / smeerworst

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kippenleverpaté / smeerworst

Ingrediënten:
1 pond kippenlevertjes
2 bouillonblokjes
Maizena
Water

Bereiding:
Kippenlevertjes in een klein laagje water (met de bouillonblokjes) gaar koken.
Alles af laten koelen en dan in de blender of met de staafmixer even pureren.

Alles terug in het pannetje, met een beetje maizena aan maken (maizena eerst even in een beetje water doorroeren), goed roeren en laten indikken. Dan in een schaaltje af laten koelen.

Als de smeerworst afgekoeld is, het schaaltje in de koelkast zetten en even 1 nachtje laten staan. De volgende dag is ie heerlijk op brood of toast.

Variatietips:
Als je er knoflook doorheen doet, heb je heerlijke knoflook-smeerworst.

Toevoegingen als kleine stukjes paprika (die dan niet mee pureren maar gewoon hele kleine stukjes van snijden) is ook lekker!

Zo kun je ook hele pepers toevoegen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 25-10-2009
Hits: 19524
Categorie: 
Bijgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
blender, staatmixer, bouillon, pureren, knoflook
Gerelateerde artikelen