Volg ons via
 
 

Hampannenkoek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten:
- Plakjes ham (80 gram per persoon)
 
Bereiding:
  • Snijd de plakjes ham in dunne snippers;
  • Verhit de koekenpan met een klontje boter of een scheutje olie;
  • Als de boter/olie goed heet is de hamsnippers kort bakken;
  • Laat een lepel beslag over de ham lopen;
  • Draai de pannenkoek om als de bovenkant bijna droog is;
  • Na een tiental seconden de pannenkoek uit de pan en op een bord;
  • Serveer met stroop.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 2189
Categorie: 
Pannenkoeken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen