Volg ons via
 
 

Italiaanse salamitaart

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Italiaanse salamitaart

Ingrediënten:
250 gr. champingnons
1 grote ui
3 teentjes knoflook (voor de liefhebbers dan)
Zout
Peper
1 theelepel oregano
Olijfolie
2 grote tomaten
De helft van een salami worst, chorizo is ook lekker
Zakje mozzarella
100 gr (mag meer voor de liefhebber) gorgonzola
60 ml slagroom
Pakje bladerdeeg

Bereiden:
Oven voorverwarmen op 225 graden.

Champignons in plakjes snijden, ui en knoflook snipperen. Champignons bakken in olie, ui, knoflook en oregano toevoegen. Mengsel lauw laten worden.

Salami in blokjes en mengen met champignonsmengsel, tomaten in plakjes, mozzarella in plakjes. Gorgonzola en slagroom apart in een schaaltje mengen.

Ovenschaal met bladerdeeg bekleden (geen springvorm, daar is het gerecht namelijk te nat voor). Champignonsmengsel in de vorm gieten. Tomaat en mozzarella erover verdelen. Bestrooien met peper .

Taart 30 minuten In de oven.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 11-10-2007
Hits: 3603
Categorie: 
Ovengerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
ovenschaal, champignons, gorgonzola, knoflook, mozzarella, oven, bladerdeeg