Volg ons via
 
 

Rode kool met appeltjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Rode kool met appeltjes

Ingrediënten:
1 rode kool
1 flinke ui
5 kruidnagels
3 appels
1 klontje boter
1 tl. zout
2 tl. suiker
1 scheut roosvicee
1 scheutje azijn
allesbinder

 
Bereiden:
Maak de rode kool schoon, schaven en wassen.
Doe de helft van de kool in een flinke kookpan.
Daarbovenop de schoongemaakte ui, waarin je de 5 kruidnagels prikt.
Zout en suiker erover strooien dan de rest van de kool erbovenop.
3 appels schillen en in stukken snijden, erbovenop leggen.
Een klontje boter bovenop leggen.
Een flinke mok water toevoegen.

Aan de kook brengen en terugschakelen naar een lagere stand. Zacht laten koken (ongeveer 1 uur). Als de kool gaar (zacht) is de ui eruithalen. Scheutje azijn en een flinke scheut roosvicee toevoegen. Goed doorroeren en indien nodig nog wat binden met allesbinder. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-11-2008
Hits: 2002
Categorie: 
Groenten recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
stoven, sudderen
Gerelateerde artikelen