Volg ons via
 
 

Vermicellisoep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor vermicellisoep:
1/2 liter bouillon
foelie
20 gr vermicelli
25 g gehakt
zout
aroma

Bereidingswijze:
Breng de bouillon met de foelie aan de kook. Voeg na 10 minuten zachtjes koken de fijngeknepen vermicelli toe. Laat de soep nog ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Voeg de laatste paar minuten het op smaak gebrachte en tot balletjes verwerkte gehakt toe. Verwijder de foelie en maak de soep op smaak af met zout en aroma.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 23-08-2003
Hits: 1639
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen