Volg ons via
 
 

Sambal, lekker snel klaar

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor sambal:
6 verse harde groene spaanse pepers
4 teentjes knoflook
1 tl zout
2 tl komijnzaad
1 tl groene kardamon,(alleen het zaad)
2 el water

Bereidingswijze:
Was en droog de pepers. Pel de knoflook en kardamon. Doe de kleine zaadjes samen met de komijn in een vijzel en stamp ze fijn. De pepers met zaad (zeer heet) of zonder zaad in stukken snijden. Zo ook de knoflook. Denk vooral aan je handen, of trek plastic handschoenen aan bij het schoonmaken van de pepers! Doe alles in de keukenmachine, voeg er water bij en pureer de massa. Pak een schone(!) glazen pot en doe de sambal daarin, afsluiten en in de koelkast zetten. De sambal is nu klaar!

Serveerip: Heerlijk op een blokje kaas, o.i.d.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 27-09-2003
Hits: 1605
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen