Volg ons via
 
 

Pittige gehaktbal, bloemkool en gekookte aardappelen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor een pittige gehaktbal met bloemkool en gekookte aardappelen:
300 gr gehakt
1 ei
2 beschuiten
melk
mespuntje
sambal
2 el pindakaas
peper en zout
30 gr margarine
ketjap

Bereidingswijze:
Maak het gehakt aan met 1 ei, 2 fijngemaakte beschuiten, een scheutje melk, een mespuntje sambal, 2 el pindakaas, peper en zout. Vorm er 4 ballen van en bak ze in 30 gr margarine in 20 minuten gaar en bruin. Maak de jus op smaak met wat ketjap.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-12-2003
Hits: 3612
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen