Volg ons via
 
 

Stamppot met appel en chorizo

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
1.5 kg kruimig kokende aardappelen
zout
1 kg appels,geschild (Jonagold)
2 el mosterd
200 gr.chorizo in reepjes
2 bosuitjes in dunne ringetjes
versgemalen peper
1 zakje Knorr jus voor stamppot
150 gr.belegen kaas in stukjes

Bereidingswijze:
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de klokhuizen uit de appels en snijd de appels in dunne partjes. Kook de appelpartjes met 1,5 dl water 7 minuten en neem de pan van het vuur. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep de appelpartjes met het kookvocht,de mosterd,de chorizo en de bosui erdoor. Breng de stamppot op smaak met peper en zout. Maak de jus. Strooi de kaasblokjes over de stamppot en serveer direct met de jus.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 05-12-2003
Hits: 2210
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen