Volg ons via
 
 

Roerbak pittige kool met paprika en tomaat

Roerbak pittige kool met paprika en tomaat | een pittig vegetarisch recept voor geroerbakte witte kool met sambal en ketjapzout

Een vegetarisch recept voor roerbak pittige kool met paprika en tomaat.

Ingrediënten

1 ui 
1 gele of groene paprika
2 tomaten 
300 gr gesneden witte kool
1 el olie
1/2 tl sambal
2 - 3 el ketjapzout 

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Was de paprika en maak die schoon (verwijder de zaadlijsten, pitjes en steel). Was de tomaat en snij die in parten. Was de kool in een vergiet. 

Verwarm de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin de ui met de sambal glazig. Voeg de witte kool en de paprika toe en roerbak de groenten 5 minuten. Voeg de parten tomaat en ketjap toe en roerbak de groenten nog even 5 minuten. 

Serveertip

Heerlijk bij rijst.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 09-01-2004
Hits: 16622
Categorie: 
Vegetarisch
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Roerbak pittige kool met paprika en tomaat, roerbak kool, vegetarisch recept, roerbakken, witte kool, sambal, ketjapzout, paprika, tomaat