Volg ons via
 
 

Soep, juiste hoeveelheid serveren

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Hier vindt je richtlijnen voor het serveren van de juiste hoeveelheid soep. De hoeveelheid die je serveert hangt namelijk af van de hoedanigheid waarop je het serveert. Als je de soep als tussendoortje serveert in bijvoorbeeld een soepkop, dan is de juiste hoeveelheid 2 dl. per persoon. Serveer je de soep als voorgerecht in een soepbord of soepkom dan is de juiste hoeveelheid 2 1/2 dl. per persoon. Als je de soep, tot slot, als maaltijdsoep serveert dan is de juiste hoeveelheid 5 dl. per persoon.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 09-12-2004
Hits: 25272
Categorie: 
Kooklessen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen