Volg ons via
 
 

Monchou appelflapjes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor 4 stuks:
4 plakjes bladerdeeg
1 appel
1 eetlepel bruine basterdsuiker
1 theelepel kaneel
1 zakje vanillesuiker
½ theelepel versgeraspte citroenschil
1
00 g zachte mon chou
1 eierdooier  

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
Schil de appel en snij deze in kleine blokjes. Schep de basterdsuiker, de kaneel, de vanillesuiker en de citroenrasp door de appelblokjes.
Mix de mon chou met de eierdooier en roer dit door het appelmengsel.
Schep het mon choumengsel op de plakjes bladerdeeg, bestrijk de randen met koud water en vouw het flapje in een driehoekvorm dicht.
Druk de randen met een vork op elkaar.
Leg de flapjes op een beboterde bakplaat en bak ze in 25 minuten goudgeel.
Laat ze afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 30-01-2005
Hits: 3792
Categorie: 
Taart en vlaai
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen