Volg ons via
 
 

Limburgse wafels

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Benodigdheden voor zachte Limburgse wafels:

1 pond bakmeel

5 eieren5 vanillesuikerzakjes

400 gr. Witte basterdsuiker1 pakje boter


Bereidingswijze:
Boter smelten. Eieren met suiker kloppen (10 minuten). Gesmolten boter bij de eieren mixen. Daarna het meel erbij en alles goed mixen.


Eén goede lepel vol voor elke wafel.


Heerlijk zijn deze wafels. Bolletje ijs en een beetje poedersuiker en je hebt een heerlijk toetje!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-12-2007
Hits: 6846
Categorie: 
Taart en vlaai
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
toetje, recept