Volg ons via
 
 

Vleesblokjes/-reepjes snel in bloem en/of kruiden wentelen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In bepaalde recepten wordt gevraagd kleingesneden vlees in bloem en/of kruiden te wentelen. Roeren geeft niet altijd het gewenste effect.

Stop het vlees in een stevig plastic zakje (bijvoorbeeld diepvrieszakje), aangegeven hoeveelheid bloem en/of kruiden erbij gooien. Zak goed dicht houden (beetje lucht erin laten zitten!), en schudden maar.

In 10 seconden is alles precies goed verdeeld!

Deze zelfde truc kun je natuurlijk ook gebruiken met bijvoorbeeld aardappel-/groentenblokjes, of bijvoorbeeld bij appelblokjes die je voor appelflappen met kaneel en suiker moet mengen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 13-08-2005
Hits: 1582
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen