Volg ons via
 
 

Aanbranden eten voorkomen

Aanbranden eten voorkomen | Eenvoudige tip tegen aangebrande gerechten.

Iedereen maakt het wel eens mee tijdens het koken. Je let even niet op en het eten brandt aan. 

Gerechten branden niet aan als je in de pan een doodgewone knikker legt, die je er uiteraard voor het opdienen weer uithaalt.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
S-je
Geplaatst op 25-01-2012 om 13:00

Die aangekoekte laag dat is de suiker in de melk die aanbrandt. Je moet als je melk wilt koken niet op de allerhoogste stand opwarmen. Liever langzaam opwarmen en tussendoor roeren, dan krijg je die aangekoekte laag niet in je pan.

LFMC
Geplaatst op 25-01-2012 om 12:24

Als ik pudding kook dan is altijd mijn pan aanzestet met de melk
weet iemand raad hoe ik die aangekookte melk kan verkomen

Dank u
Louisa

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-08-2003
Hits: 7330
Categorie: 
Eten & Drinken, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
aanbranden eten, voorkomen, tip, tips, gerecht
Gerelateerde artikelen