Volg ons via
 
 

Spetters tijdens het bakken en braden voorkomen

Bakken en braden zonder spetters | kooktip voor het voorkomen van spetteren bij bakken en braden van vlees.

Door zout in de pan te strooien voordat je de boter of een ander braadproduct in de koekenpan laat smelten, voorkom je dat tijdens het bakken van een stukje vlees de spetters om je oren vliegen.

Dat is niet het enige. Dat beetje zout zorgt er ook voor dat de pan zich na gebruik makkelijker laat schoonmaken.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
6 reactie(s)
C.Schilder (Gast)
Geplaatst op 02-03-2011 om 18:40

Er is nu toch een vloeibare boter op de markt welke niet spetterd.Maar welke.???

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-07-2007
Hits: 7699
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Bakken en braden, spetteren vet, spetters vet, zout, vlees bakken, vlees braden