Volg ons via
 
 

Bouillon, trekken van koud of warm water?

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Om een geurige bouillon te trekken, kun je het soepvlees het best met koud water opzetten.

Op die manier gaan de voedings- en smaakstoffen van het vlees grotendeels in het water over. Ga je van het vlees dat getrokken wordt echter een lekkere ragout maken, dan is het beter om heet water te nemen, want zo blijven de stoffen in het vlees.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 22-04-2007
Hits: 8388
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
soepvlees, smaakstoffen, voedingsstoffen, ragout