Volg ons via
 
 

Aardappels, gepoft

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Om aardappels te poffen in de oven, ben je de nodige tijd kwijt. Veel sneller gaat het als je het in de magnetron doet.

Borstel de aardappelen schoon en prik de schil met een houten satéprikker op verschillende plaatsen in om te voorkomen dat deze openspringt. Leg de aardappels, flink formaat en afkokers, in een kring op een laagje keukenpapier en laat ze in 2 tot 3 minuten per aardappel op 750 Watt bijna gaar worden. De juiste gaartijd is afhankelijk van de grootte.

Haal de aardappels uit de magnetron, verpak ze in aluminiumfolie en laat ze nog een kwartiertje nagaren. Maak de folie los, snij de aardappelen kruiselings in, trek de schil los en schep er een dot kruidenkwark, yoghurtmayonaise enzovoort op.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-09-2007
Hits: 2413
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
oven, magnetron, satéprikker, schil, aluminiumfolie, kruidenkwark, yoghurtmayonaise