Volg ons via
 
 

Aardappelpuree, variaties

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met aardappelpuree kun je lekker variëren, waardoor je heel makkelijk een net iets ander gerecht op tafel zet.

Roer bijvoorbeeld eens in blokjes gesneden kaas door de puree, gekookte doperwtjes of gefruite uitjes.

Je kunt er ook een lekkere kruidige puree van maken door er een paar eetlepels fijngehakte groene kruiden aan toe te voegen.

Een net even andere smaak krijg je door er een flinke lepel mosterd door te roeren. Een combinatie die erg lekker smaakt bij vis.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-09-2007
Hits: 4282
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
kruiden, kaas, ui, mosterd, vis, recept, koken
Gerelateerde artikelen