Volg ons via
 

Kiphachee met crème fraîche

Kiphachee met crème fraîche | Recept voor kiphachee

Recept voor kiphachee met crème fraîche voor 2 personen.

Ingrediënten

250 gr. kipfilet
25 gr. boter
150 gr. gesneden uien
1/2 el basterdsuiker
1/2 kippenbouillon tablet
3 el crème fraîche (op kamertemperatuur)
zout en versgemalen peper 

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Verhit de boter in een wok of braadpan en roerbak de uien met de suiker goudbruin. Voeg de reepjes kip toe en roerbak ze 1 minuut mee. Voeg 1 dl heet water,de verkruimelde bouillontablet en de crème fraîche toe aan het kip-ui mengsel en breng de vloeistof al roerende tegen de kook aan;laat de hachee 3 minuten zachtjes pruttelen. Breng de hachee op smaak met zout en peper. Lekker met snelkookrijst of mihoen.     

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 6063
Categorie: 
Kipgerechten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Kiphachee met crème fraîche, recept kiphachee
Meer over dit onderwerp
Er zijn geen items beschikbaar.