Volg ons via
 

Aardappels koken

Aardappels koken | Bereidingswijze van gekookte aardappels.

Benodigdheden voor de bereiding van aardappels voor 4 personen:
800 gram aardappelen
4 dl water
1 theelepel zout

Bereidingswijze:
Schil de aardappelen dun.
Verwijder de pitten en was de aardappelen.
Zet de aardappelen op met kokend water en zout.
Breng de aardappelen aan de kook.
Zet de warmte bron laag en kook de aardappelen in +/- 20 min gaar. Controleer de gaarheid met een vork. Prik je er makkelijk in dan zijn ze gaar.
Giet het water af.
Zet de pan met aardappelen zonder deksel op een zacht vuur. 
Schud ze in de pan tot ze bloemig zijn.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 31-01-2006
Hits: 4838
Categorie: 
Kooklessen, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
aardappels koken, bereidingswijze, aardappels, aardappelen, koken, kookles