Volg ons via
 

Chocolademouse

Chocolademousse | Een heerlijk recept voor een dessert met chocolade.

Ingrediënten

225 gram pure chocolade
40 gram boter (margarine) in stukjes gesneden
3,5 dl slagroom
2 grote eieren
2 eetlepels honing
Eventueel 1 theelepel amaretto 

Bereidingswijze

Smelt de chocolade en de boter al roerende langzaam in een kom boven zacht kokend water (au bain marie). Zet dan de kom opzij. 

Klop in een andere kom de slagroom half op en klop dan in een derde kom de eieren en de honing. Meng alles door elkaar (Eventueel nu de amaretto er nog doorheen roeren) en schenk de mouse in kleine glaasjes en bewaar het minimaal 4 uur in de koelkast om hard te laten worden.


Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 29-06-2012
Hits: 3411
Categorie: 
Desserts
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
chocolademousse, recept met chocola, dessert met chocolade, chocola, mousse