Volg ons via
 

Schnitzelreepjes met boontjes en tauge

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Schnitzelreepjes met boontjes en tauge
Voor 4 personen

150 gr.sperzieboontjes
75 gr.tauge
4 ongepaneerde schnitzels a 100 gr.
kerriepoeder
peper en zout
2 el olie
4 el ketjap manis
4 el kleine zilveruitjes

Maak de sperzieboontjes en de tauge schoon.
Snijd de schnitzels in reepjes van 2 cm dik.
Bestrooi de schnitzelreepjes met kerriepoeder en peper en zout.
Verhit de olie in een grote pan of wok.
Bak de schnitzelreepjes rondom bruin.
Schenk de ketjap in de pan en laat de reepjes nog even gaar worden.
Neem de reepjes uit de pan.
Bak de sperzieboontjes in het braadvocht 5 minuten al omscheppend.
Voeg de tauge,de zilveruitjes en de schnitzelreepjes toe en laat het gerecht door en door warm worden.
Lekker met macaroni of zilvervliesrijst.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 3258
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig