Volg ons via
 

Pastasalade met spekreepjes en haricots verts

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Pastasalade met spekreepjes en haricots verts

Ingrediënten:
500 gram fusilli
Ontvelde tomaten in blokjes
Uitgebakken spekreepjes
Pijnboompitten
Gekookte haricots verts
Olijfolie
Azijn
Knoflook

Bereiden:
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de gekookte fusilli met de tomaten, spekreepjes, pijnboompitten (naar smaak) en de haricots verts.

Maak een dressing van de olijfolie, azijn en knoflook.

Met dank aan Stel.



Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 11-06-2007
Hits: 2298
Categorie: 
Salades
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
fusilli, dressing, pijnboompitten, tomaten