Volg ons via
 

Hemelse modder recept 1

Hemelse modder | Een recept voor een heerlijk chocolade dessert.

Hemelse modder, een recept voor een overheerlijk chocolade dessert.

Ingrediënten

500 gram pure chocolade
4 eieren
scheutje witte rum
6 dl. slagroom 

Bereidingswijze

Chocolade smelten (niet te heet), eieren en rum toevoegen zodat de chocolade vloeibaar wordt. Slagroom opkloppen en met de chocolade vermengen. 

Een variatie is om de helft te maken met witte chocolade, en dan achteraf door elkaar te spatelen tot een mooi gemarmerd gerecht. 

Met dank aan Peter P.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 23-03-2007
Hits: 4126
Categorie: 
Desserts, Pasen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
hemelse modder, recept, chocolade dessert, chocola, slagroom, eieren, rum, smelten