Volg ons via
 

Knoflooksaus Libanees

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Knoflooksaus Libanees

Ingrediënten:
2 matig grote aardappelen
Zout
Mayonaise
6 knoflookteentjes geperst
Water
Citroensap

Bereiden:
Kook de aardappelen (in plakken gesneden) met water en zout.
Voeg de knoflookteentjes toe aan de mayonaise en voeg langzaam de gekookte aardappelen toe.

De dikte van de saus bepaal je zelf door meer of minder water toe te voegen. Als laatste het geheel op smaak brengen met zout en eventueel wat citroensap.

Met dank aan Axelle

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 23-07-2007
Hits: 2557
Categorie: 
Sauzen en Dressings
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
aardappelen, citroensap, mayonaise, gekookt