Volg ons via
 

Varkensfiletlapjes met spinazie en Basmati rijst

Varkensfiletlapjes | recept voor het bakken van varkensfilet met room culinair, basmati rijst en spinazie

Dit recept voor varkensfiletlapjes is voor 4 personen. Maak het gerecht af met spinazie en Basmati rijst.

Ingrediënten 

4 varkensfiletlapjes à 100 gr
versgemalen peper en zout
30 gr. boter
1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet of poeder)
50 gr.rozijnen (geweld)
1 el kerriepoeder
1 el santen
1/2 el maizena
1 dl Campina Kookidee room culinair

Bereidingswijze

Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete boter aan beide kanten bruin en in 12 minuten gaar. 

Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Voeg de bouillon en de rozijnen toe en breng de saus al roerend aan de kook. Roer de maizena,de kerriepoeder en de santen door de room culinair. Neem de pan van het vuur en klop met een garde het room culinair-mengsel erdoor. Verwarm de saus al roerend op een laag vuur.

Serveer de saus bij de varkensfiletlapjes. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

1 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 12-08-2003
Hits: 9532
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
varkensfilet, varkensfiletlapjes, varkensfiletlapjes bakken, room culinair, basmati rijst, varkensvlees recept, gerecht met varkensvlees