Volg ons via
 

Hampannenkoek

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten:
- Plakjes ham (80 gram per persoon)
 
Bereiding:
  • Snijd de plakjes ham in dunne snippers;
  • Verhit de koekenpan met een klontje boter of een scheutje olie;
  • Als de boter/olie goed heet is de hamsnippers kort bakken;
  • Laat een lepel beslag over de ham lopen;
  • Draai de pannenkoek om als de bovenkant bijna droog is;
  • Na een tiental seconden de pannenkoek uit de pan en op een bord;
  • Serveer met stroop.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 2309
Categorie: 
Pannenkoeken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig