Volg ons via
 

Andijviestamppot met perziken en cashewnoten

Andijviestamppot met perzik en cashewnoten | Lekkere variatie op het recept voor stamppot andijvie.

Andijviestamppot met perziken en cashewnoten.

Ingrediënten 

Aardappelen 
Krop andijvie 
Melk
Zout en peper 
Eventueel een bouillonblokje 
Blikje perziken
Cashewnoten
Kaas 

Bereidingswijze: 

Snijd de kaas en de cashewnoten in blokjes. Kook de aardappelen gaar. Voeg als ze gaar zijn melk, zout, peper en eventueel een bouillonblokje toe en stamp dit fijn tot aardappelpuree. Voeg dan de andijvie hieraan toe (rauw of gekookt, wat je zelf het lekkerste vindt).

Voeg als laatste aan de stamppot de blikjes kaas, perziken en cashewnoten toe.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 20-08-2003
Hits: 4187
Categorie: 
Stamppot, Winter
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Andijviestamppot met perzik en cashewnoten, stamppot andijvie, kaas, cashewnoten, perziken, recept