Volg ons via
 

Appelsalade

Appelsalade | Eenvoudig te bereiden recept voor salade met appels, walnoten en rozijnen.

Dit is een recept voor een heerlijke appelsalade. Gebruik bij voorkeur appels met rode "wangetjes".

Ingrediënten

4 mooie appels
1 plak selderijknol
100 gr koud vlees (bijvoorbeeld kalfsvlees, varkensfricandeau)
50 gr rozijnen
15 walnoten
mayonaise
room of koffiemelk 

Bereidingswijze

Snijd van de appelen een kapje af, en van de onderkant ook een plakje, zodat ze gemakkelijk blijven staan. Hol de appelen met een scherp, puntig mesje uit. Snijd het klokhuis weg uit het uitholsel en hak de rest in kleine stukjes. Snijd ook wat knolselderij in kleine stukjes. Laat de rozijnen een 1/2 uurtje in warm water weken en droog ze goed af. Kraak de noten, houd 4 mooie exemplaren achter en hak de rest klein. Klop door de mayonaise wat room of koffiemelk. Roer dan alles luchtig door elkaar en vul hiermee de appelen. Schep er wat mayonaise op en garneer de bovenkant met de achtergehouden noten.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 22-08-2003
Hits: 5476
Categorie: 
Salades
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
appelsalade, recept, eenvoudig, salade, walnoten rozijnen