Volg ons via
 

Kerriesoep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor kerriesoep:
1 uitje
1 lepel boter of margarine
1 à 2 lepels bloem
1 1/4 liter bouillon van blokjes
enkele lepels room
zout

Bereidingswijze:
Fruit het uitje in boter, roer er de kerrie door, laat de kerrie even meefruiten en voeg de bloem toe. Roer tot die mooi geel is geworden en voeg er dan, steeds roerend en geleidelijk de warme bouillon bij. Laat de soep enkele minuten zachtjes doorkoken. Voeg dan de room toe en zo nodig nog wat zout. Kerrie maakt gerechten wel scherp, maar vraagt vrij veel zout.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 22-08-2003
Hits: 1852
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig