Volg ons via
 

Kindertraktaties met kaas en worst

Kindertraktaties met kaas en worst | Enkele lekkere en leuke tips om te trakteren op school.

Als je kind jarig is, moet hij of zij natuurlijk trakteren op school. Het is altijd lastig om iets origineels en gezonds te verzinnen. Daarom hieronder enkele hartige traktaties met kaas en worst:

Kaasmuisjes:

Een driehoekje kaas is het lijf van de muis. Het puntje is uiteraard zijn neus. Twee stukjes chips kun je aan de zijkant in het blokje kaas duwen. Dit zijn de oortjes. Een stukje zoute stengel fungeert als staartje en voor de oogjes gebruik je twee rozijntjes. Het is snel klaar en ziet er gewoon heel lief uit.

Leeftijd van kaas of worst:

Steek de leeftijd van de jarige uit een stuk worst of kaas. Prik de cijfers op een satéstokje. En klaar is kees!

Zeilbootjes:

Neem een pakje cheesedippers. Knip uit stevig, gekleurd papier een zeiltje. Je kunt hier een tekst op schrijven. Pak het pakje cheesedippers in met bijvoorbeeld vouwblaadjes, steek een sateprikker door de cheesedippers. Evt. kun je aan het zeiltje of het doosje een ballon bevestigen.

Traktatietips van Krentje

Geef een picknickmand mee met stokbrood, kaas , vleesbeleg en vegetarisch beleg (geen zoet) en laat de leidsters met de kinderen picknicken in de tuin of in de buurt. 

Wat er ook leuk uitziet en gezond is, is een fruitsalade in leuke bekertjes presenteren. Dat lust vrijwel ieder kind!

Met een Italiaans tintje: Bak thuis lekkere mini pizza's. Zowel met vlees als zonder voor vegetarische kindjes en voor kindjes die geen vlees mogen vanwege hun geloofsovertuiging.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-01-2007
Hits: 33995
Categorie: 
Overig, Kinderen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
traktatie, traktaties, kindertraktaties, kinder traktatie, gezonde kindertraktatie, kindertraktatie voor op school, traktatie basisschool, kaas, worst