Volg ons via
 

Pittige gehaktbal, bloemkool en gekookte aardappelen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten voor een pittige gehaktbal met bloemkool en gekookte aardappelen:
300 gr gehakt
1 ei
2 beschuiten
melk
mespuntje
sambal
2 el pindakaas
peper en zout
30 gr margarine
ketjap

Bereidingswijze:
Maak het gehakt aan met 1 ei, 2 fijngemaakte beschuiten, een scheutje melk, een mespuntje sambal, 2 el pindakaas, peper en zout. Vorm er 4 ballen van en bak ze in 30 gr margarine in 20 minuten gaar en bruin. Maak de jus op smaak met wat ketjap.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-12-2003
Hits: 3730
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig