Volg ons via
 

Stamppot met appel en chorizo

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingrediënten:
1.5 kg kruimig kokende aardappelen
zout
1 kg appels,geschild (Jonagold)
2 el mosterd
200 gr.chorizo in reepjes
2 bosuitjes in dunne ringetjes
versgemalen peper
1 zakje Knorr jus voor stamppot
150 gr.belegen kaas in stukjes

Bereidingswijze:
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de klokhuizen uit de appels en snijd de appels in dunne partjes. Kook de appelpartjes met 1,5 dl water 7 minuten en neem de pan van het vuur. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep de appelpartjes met het kookvocht,de mosterd,de chorizo en de bosui erdoor. Breng de stamppot op smaak met peper en zout. Maak de jus. Strooi de kaasblokjes over de stamppot en serveer direct met de jus.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 05-12-2003
Hits: 2298
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig