Volg ons via
 

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara | recept voor een pastagerecht met spaghetti, ham en Parmezaanse kaas

Dit Spaghetti Carbonara gerecht is voor 4 personen. 

Ingrediënten

3 eieren (liefst scharreleieren )
450 gram spaghetti
zout
peper
25 gram boter
225 gram rauwe ham
3 dl room
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
2 el fijn gehakte peterselie 

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking in kokend, zout water. Smelt onder tussen de boter in een grote pan. Snijd de ham in blokjes en doe deze in de pan. Bak de ham ongeveer 5 minuten, tot ze lichtbruin van kleur is. 

Roer eieren, room, zout en peper door elkaar en giet het mengsel in de pan. Roer het geheel circa 2 minuten goed door, tot het mengsel wat indikt, maar nog niet stolt. Voeg de geraspte kaas toe en verhit het geheel circa 1 minuut.

Giet de spaghetti af en doe dit in een voorverwarmde schaal. Giet er vervolgens de saus er overheen en meng het goed. Bestrooi de spaghetti tot slot met de fijn gehakte peterselie.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 21-11-2004
Hits: 6953
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Spaghetti Carbonara, pasta Carbonara, recept spaghetti carbonara, recept pasta, carbonara gerecht